Sivut

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Robert Knepper: The Bad Guy



Surffailin Twitterissä, ja eksyin jonku Robert Knepper fanin sivulle. Heti kun avasin kyseisen tyypin profiilin, kone alko ladata jotain videota. Olin ensin että wtf, mutta sitte hokasin että videon nimi oli *jotain numeroita* Robert_Knepper.  Olin että, okay, ja aattelin, että siinäpähän lattaa, katotaan mitä sieltä tulee. 


 No ei menny ku joku pari minsaa niin video oli koneella. Ja sitte...aloin kattoon sitä videota. Ja kaksi sekuntia myöhemmin olin aivan hymy korvisa. Video oli nimittäin 13 minuuttia pitkä, ja siinä oli pätkiä Robert Knepperistä eri elokuvissa ja sarjoissa.

SHAMELESS

Ja niinku varmaan jo kuvastaki näkyy, Knepper esittää taas jotain mukavaa miestä. 
Heti ekana oli pätkä kun se oli jossa Shameless-sarjassa.  Aattelin, että se vaikutti ihan jees sarjalta. No, kirjotin googleen ja selvis että Shameless alkaa huomenna Canal + Series:iltä ja jaksot missä Knepper on, tulee Keskiviikona ja Torstaina. Kiitos iskä siitä että meillä näkyy kyseinen kanava. Eli laitan sarjan nauhalle ja katon että millanen se sitte on, ja jos en tykkää niin katon ainaki ne Knepper jaksot.

HEROES


En oo jaksoakaan kattonu, mutta silti oon ihan fiiliksissä. Haluan kattoo tuon sarjan! Ekan kauden jaksot on kaikki koneella, joten houkutus on kova, mutta Niinaki haluais kattoo...se ei vaan taida olla ihan yhtä innokas ku minä xD Ärsyttää varmaan vähä kun oon kokoajan korvan juuressa "Heroes? Heroes?" Mutta, tulen jatkamaan sitä kunnes me katotaan sitä! Sucks to be you! >:D


Nii, Knepper esittää Samuel Sullivania Heroesin neljännellä kaudella ei yhtään aikasemmin ois voinu. Ja mitä nyt oon kuvia ja trailereita kattonu, niin näyttää mielenkiintoseltä tyypiltä. Sitte kans Sullivan Bros Carneval ja tuo kompassi juttu vaikuttaa kans jänniltä. Tosin, mulla ei oo mitään hajua mitä nuo jutut on, mutta ei kai se haittaa :D Mutta oli miten oli, tuo tatska on siisti, tarkotti mitä tarkotti.

Kaikki tiivistettynä yhteen lauseeseen: Niina, millon katotaan Heroesia? 

SITTE VÄHÄ KUVATUSTA













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti