keskiviikko 1. helmikuuta 2012

"It takes a con, to catch a con"

Taas haluan ilmoittaa että Pako on paras. Ne tuotantokaudet jotka tilasin on tullu, lukuun ottamatta neljättä, koska sitä ei ollu varastossa. No, eihän siinä muuten mitään, mutta kun tämä idiootti meni tilaamaan postiennakolla, mikä tarkoittaa sitä että tavara maksetaan kun se haetaan postista. Ja tässä tilanteessa sitten jouduttiin maksamaan ne kaikki kolme kautta jotka tilattiin vaikka siinä paketissa oli vain kaks. Nyt vaan sitte toivotaan että se yksikin sieltä tulee, nimittäin se olis vähä niinku meikäläisen vika jos se ei tuu (nimimerkillä en huomannut että laskulla maksaminen oli yks vaihtoehto *facepalm*)

Ja muuten tässä mun runoilussa on muutama spoileri, että jos et halua tietää, älä lue!

Toinen kausi oli ainakin melkeen yhtä hyvä kuin ensimmäinen. On kiva kun saadaan selville aisioita karkureiden perheistä ja menneisyydestä. Tosin tykkäsin ehkä enemmän ekasta kaudesta kun ne oli vankilassa, siellä kaikki oli samassa paikassa, vaikka eräät olisivat mieluusti halunneet tappaa toisensa siihen paikkaan. But hey, that's what makes it interesting!


Toisen kauden huono puoli on se että hahmot kuolee just kun alat tykkäämään niistä, mikä on aivan väärin.   
Heti toisen kauden alkumetreillä kun osa karkureista on lähteneet eri suuntiin, John Abruzzi, saa tietoonsa Fibonaccin olinpaikan ja päättää mennä ampumaan miehelle kuulan kalloon. Mutta kun Abruzzi saapuu ns.olinpaikalle, selviää että koko homma oli vain Mahonen huijaus saada Abruzzi nalkkiin. Mahone kehottaa Abruzzia astumaan ulos rakennuksesta. Abruzzi astuu ulos toisessa kädessään pyssy ja toisessa ristikaulakoru. Mahone käskee Abruzzia laskemaan aseensa ja polvistumaan. Abruzzi sanoi vaimolleen aijemmin että ennemmin kuolee kuin menee takaisin vankilaan, joten hän ei tee kuten käsketään vaan sanoo
 -"I kneel only to God. I don't see Him here." 
ja kohottaa aseensa, jonka takia Mahonen mukana olleet tukijoukot ampuvat Abruzzin täyteen reikiä.


 Toinen ärsyttävä kuolema, David "Tweener" Apolskis. Aluksi vihasin tuota hahmoa, eli vaan jotenki niin ärsyttävä, varmaan se puhe tyyli. Mutta...loppujen lopuksi, se kuoleminen ärsytti kaikista eniten.
 Tweener joutui eroamaan Michaelista ja muista, koska kukaan ei halunnut Tweeneriä vaikeuttamaan pakenemista. No, Tweener kuitenkin törmäsi muuhun porukkaan kun he etsivät Charles Westermorelandin rahoja Utahissa. Tweener oli vasikoinut aijemmin Fox Riverin paosta, joten Michael halusi selvittää voiko Tweeneriin luottaa. Hän lähetti Tweenerin tankaamaan auton ja hakemaan tarvikkeita kaupungista, mutta Tweener jäi kiinni. Mahone käski Tweeneriä viemään heidät muiden vankien luo, mutta Tweener vei heidät väärälle talolle. Talo oli Debra Jean Bellen, jolta Tweener oli saanut kyydin Utahiin. Tweener kertoi tytölle että on pahoillaan siitä että valehteli, ja toivoo että hän vastaisi kirjeisiin joita hän aikoo lähettää vankilasta. (Tässä vaiheessa todella tykkäsin Tweeneristä!) MUTTA, eiköhän vähä myöhemmin Mahone mene ja ammu senkin! Väärin, niin väärin! Nyt se tyttö ei saa ikinä niitä kirjeitä D:< Fuck you Mahone!


Mutta ei voi mitään. Pako on Pako. Ja Mahone on mulkku. Tässä vaiheessa


Mutta mutta...ollaan tässä aika ahkerasti Pakoa katottu. Kolmas kausi on jo yli puolen välin ja huh-huh, Sona (uus vankila) on tosi kiva paikka *being sarcastic* Ärsyttää vaan kun pitää sitä Bellickkiä katella, ottaa vaan jotenki se jätkä päähän. Plus se on tosi ihku kun se kävelee sielä Sonassa puolialastomana. Ihana mies ♥
Oletan että ymmärsitte Bellick komentit sarkastisina
Mutta sitte näihin oikeesti ihaniin miehiin:
T-Bag on vähä nöyrää poikaa Sonassa, voi pikku Teddyä. Sitä on vaan niin hauska kattoa kun tietää, että jos ne ei ois Sonassa, muutama kaveri ois päässy jo hengestään (yks pääsiki). Harmi vaan kun T-Bagillä ei oo niin isoa osaa kolmannella kaudella. Voishan tuota katella enemmänki, vai? Anyways, kun oon tässä kuvia katellu, niin se kasvattaa semmoset kamalat viikset! Näyttää vaan vielä enemmän joltain pedofiililtä.

From this...
...to this

No...Ei se nyt niin pahalta näytä viiksienkään kans...mutta paremmalta silti ilman viiksiä!

"It takes a con, to catch a con"

T-Bagistä mieleen. Kun oon tässä nyt jonkun aikaa Pako, enimmäkseen T-Bag/Robert Knepper juttuja netistä lukenu, huomasin että T-Bag on toisessakin sarjassa, Breakout Kings. Sarjassa on vissiinki kaks poliisia/tutkijaa jotka nappaa karanneita vankeja, muiden karanneiden vankien avulla. Ja kolmannessa jaksossa, The Bag Man, (lausutaan T Bag Man, höhöö (:<), porukka jahtaa T-Baggiä. Must see! Mutta enhän minä toki lukenut Breakout Kings wikistä kaikkea mitä siinä jaksossa tapahtuu, ehen. Kuulemma ehtii tappaa 7 ihmistä yhen jakson aikana. Sitä suuremmalla syyllä: Must see. Ja plus sitte vielä että se menee kattomaan kun sen äiti kuolee, IHAN SATA PROSENTTISEN VARMASTI EHDOTON MUST SEE! 
Mutta harmi vaan että Breakout Kings ei näy suomessa...ainakaan vielä. Toivottavasti sitte jossain vaiheessa.  Sehän on kyllä aika uus sarja (2011), että siinä voi mennä jonku aikaa. Mutta kyllä minä sen jakson, jos en koko sarjaa, jostain tongin :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti