Sivut

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

.Sometimes I prefer blonde but not always.

Niin sitä ihminen voi tulla iloiseksi pienistäkin asioista...


...niinku nyt vaikka siitä että näyttelijä varjää tukkansa.

Tiedoksi niille jotka eivät tiedä kuka hän on: hän on Alexandra Daddario, joka näyttelee Annabethia Percy Jackson elokuvissa. Kun Salamavaras elokuva tuli, aloin tietysti kirjat lukeneena valittaa kuinka paska se leffa oli. Suuri kritisoinin kohde oli Annabethin tukan väri, joka leffassa oli tumman ruskea ja kirjoissa blondi.
Mutta, nyt on Oonakin tyytyväinen kun tukka on värjätty seuraavaa elokuvan kuvauksiin.

Muutenkin ootan tosi paljo Hirviöiden merta. Erityisesti Tysonin ja Clarissen näkemistä, vaikka vedinkin ensin jäätävät raget siitä että Leven Rambin näyttelee Clarissea.


 Leven Rambin oli mulle tuttu Nälkäpelin Glimmerinä ja Greyn Anatomian Sloan Rileyna enkä millään osaa kuvitella Clarissea blondina. Mutta kävipä ilmi kun vähän kuvia kattelin, että tämäkin näyttelijä oli värjänny hiukset. Omasta mielestäni tuolle näytteijälle sopii tumma tukka paremmin ja nyt voin jopa hyväksyä sen Clarissena. 


Douglas Smith on kyllä aika söpö Tyson, vaikka näyttelijä ei muuten olekkaan niin söpö. Jotenkin nuo rastat sopii sille, vaikka en ikinä Tysonille niitä kuvitellutkaan. Mutta nyt kun miettii niin tuollanen tyyli on kyllä omiaan Tysonille. Sitten vaan odotellaan kuvia yksisilmäisestä Douglas Smithistä.

Tietenkin odotan myös Logan Lermanin näkemistä Percynä. Mun mielestä se vaan sopii siihen rooliin tosi hyvin. Ja toivon että Kevin McKidd jatkaa Poseidonina, vaikka en ole ihan varma näkyykö koko Jumalaa Hirviöiden Meressä. Haluaisin myös nähdä Serinda Swanin Afroditenä, jos Afrodite elokuvassa on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti