tiistai 17. tammikuuta 2012

Amnesia The Dark Descent: Morsot tulee!



"Don't forget... some things mustn't be forgotten. The shadow hunting me... I must hurry. My name is Daniel, I live in London at... at... Mayfair... What have I done? This is crazy. Don't forget, don't forget. I must stop him. Focus! My name is... is... I am Daniel."

Amnesia The Dark Descent, on varmaanki pelottavin peli mitä oon ikinä pelannu (en nyt oo niin palijo ees kauhupelejä pelannu, mutta kuitenki) Ne tietää jotka on sitä joskus pelannu että on harvinaisen ahistavaa olla pimeässä huoneessä, ei mitään hajua minne mennä, memoissa ei lue mitään, öljy loppu, tinderboxit loppu, järki (sanity) alhaalla, ukko kaatuilee kokoajan, musiikki on helkutin isolla, morso luultavasti joka nurkan takana ja muuta mukavaa.
 En kyllä oo saanu kovin pitkälle pelattu tuota stooria, mutta oon jo koonnut laatikko läjän että pääsen eteenpäin kun portaat sortu, tehny happo jutskan jolla sitte pääsin sen punaisen mönjän ohi ja nyt kierrän jossa pimeissä huoneissä ympyrää ja koitan löytää jotakin informaatiota mihin pitäs mennä. Ja yhteensä oon varmaan nähnyt ehkä 5 morsoa yhteensä.Yhden (ja ensimmäisen) ihan vaan vilaukselta kun piti heti juosta jonnekkin kaappiin piiloon, toisen kaukaa kun se kävi siinä esittämässä pienen catwalk shown, sitte kolmannen ku säikähdin ihan oikeesti kun käännyin ja siinähän se sitte oli naaman edessä, aina niin kaunis morso. Ja silloin tuli myös huutoo, mutta ihan vähä vaan koska minähän en pelkää mitään...en tietenkään!

Mutta joo. Amnesia on hyvä peli, siis tietenki jos sitä uskaltaa pelata, höhööö. Morso tulee nurkan takaa ja assreippaa DD:

Ja jos ihmettelette mistä tää morso juttu nyt oikeen tulee, niin menkää kattoon Rauskin (Raumoogle) videoita youtubesta. Helvetin hauska tyyppi :D

Tässä sitte yks Rauskin video: Morson ullakolla on hyvä olla.
Mun oma lemppari video varmaankin  :DDD

Youtuben Amnesia videoista mieleen, Parle Productionsin Jenn (JenxtheJinx) on kans tehny muutaman hyvän Amnesia videon. Meikäläisen lemppari Youtuberi on tosiaan, että ihan vaan btw xD Eli Jenn, on cosplayannu tuota Danielia ja tehny videoita jotka on yhtä mahtavia kuin sen kaikki muutki videot^^ 


Että tämmönen postaus tällä kertaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti