Sivut

lauantai 9. kesäkuuta 2012

In nomine Patris, et Filii et Spiritus Sacti.


Niina on ollu ihan mielissään Norman Reedussista siitä asti ku alettiin kattoon The Walking Deadia. Ja tietenki se halus kattoa jonku elokuvan missä kyseinen näyttelijä näyttelee. Sitte se tulee mielisään selittään että se on semmosessa elokuvassa pääosassa ku 'The Boondock Saints' ja että voitasko kattoo se. Olin  eka että joo joskus, mutta sitte se kerto että elokuvan päähenkilöt on kaksoset. Ja koska minä ja Niina ollaan kaksoset (shokkiuutinen!) meitä on aina kiinnostanu kaikki kaksos leffat ja muut jutut. Ei siinä tarvinnu enempää sanoa, ku kohta jo töllötettiin kyseistä leffaa.


Oon tosi huono selittämään mistä elokuvat kertoo, mutta onneksi wikipediasta saa vähä apua :)

The Boondock Saints -
Etelä-Bostonin Enkelit
"Elokuvan pääosissa Sean Patrick Flanery ja Norman Reedus esittävät veljeksiä, jotka ottavat lain omiin käsiinsä ja uskoen toteuttavansa Jumalan tahtoa he alkavat tappaa rikollisia. Pian joukkoon liittyy myös heidän ystävänsä mafian juoksupoika David Della Rocco. Yhdessä he päättävät puhdistavansa kotikaupunkinsa Bostonin rikollisjärjestöistä. Murhia alkaa tutkia Willem Dafoen esittämä FBI:n tutkija Paul Smecker."
 Elokuva on kaikinpuolin mahtava. Vaikka leffan genret on action, rikos ja trilleri (kakkosessa action, komedia ja rikos), se on silti todella hauska ja nauroin enemmän kuin jossakin komedioissa.
   Ja se että päähenkilöt on kaksoset on pelkkää plussaa. Niitä on niin ihana kattoo, ku ne on niin ilosia^^


Connor (vas.) ja Murphy MacManus
Ihaninta koko leffassa on tietenki ne kaksoset. Kukapa ei tykkäis pirteistä ja hauskoista ja vielä hyvän näkösistä irkku kaksosista. Niitä vaan on niin kiva katella, kun ne koko ajan harnää toisiaan ja läppä lentää.



Eka leffa (The Boondock Saints) ilmestyi vuonna 1999, mutta jatko-osa, The Boondock Saints II: All Saints Day, tuli vasta kymmenen vuotta myöhemmin vuonna 2009.

vas. Connor, Rocco, Murphy
 Action-leffojen tapaan, The Boondock Saintsista ei tappeluita ja ammuskeluakaan puutu. Moni on sanonut että elokuvassa on ehkä elokuva historian parhaimpia tappelukohtauksia. Itse en ole kovin iso action leffojen fani, mutta The Boondock Saints yllätti positiivisesti. Se ei olllu täynnä ylipitkiä räiskimiskohtauksia, joitten aikana ajettelee vaan, että millon se loppuu.

Mitä mää sanoin siitä hyvän näkösyydestä...
Mutta joo, pojat käy kirkossa, käyttää rukousnauhoja, "toteuttaa Jumalan tahtoa" ja rukoilee ennen tappamista, mutta en silti sanos leffaa mitenkään kovin uskonnolliseksi. Sanaa 'Fuck' ja sen taivutuksia käytetään siinä leffassa muhkeat 274 kertaa, repikää siitä!



Koska ne on niin kovia jätkiä niin niillä on coolit tatskat käsisä (ja Jeesuksen puolikkaat seläsä, mutta siitä ei puhuta). Ja minä olen niin googleninja että tiedät mitä ne tarkoittaa paskan vitut tiiä, Niina kerto, kuhan tarkistin kummin päin ne on. Eli, Veritas tarkottaa Truth eli totuus ja Aequitas Justice elikkä oikeus

Niinan muokkaama kuva tähän väliin. Itekki vois jonkulaisen taustakuvan vääntää :D




And shepherds we shall be,
For Thee, my Lord, for Thee.
Power hath descended forth for Thy hand,
That our feet may swiftly carry out Thy command.
So we shall flow a river forth to Thee
And teeming with souls shall it ever be.
In nomine Patris, et Filii et Spiritus Sacti.


Willen Dafoe näyttelee FBI tutkija Paul Smeckeriä

Willen Dafoe esittää FBI tutkijaa, joka tutkii joka ikisen paikan missä pojat on riehuneet. Ja sanotaan nyt vaikka niin, että jätkällä ei välttämättä oo kaikki inkkarit kanootissa. Tai no, päätelkää ite jos se alkaa huuta rikospaikalla "THERE WAS FIREFIGHT!" just noin niinku tossa kuvassa. Ja mainittakoon, että jätkä  on kaiken lisäksi vielä homo, mikä ilmenee kyllä elokuvan aikana aika selvästi. Mutta Willem Dafoe loistavana näyttelijänä vetää roolin erinomaisesti. 


Hyvä puoli The Boondock Saints-leffoissa on että naisia on hyvin harvassa. Ei siinä, ei mulla varsinaisesti oo mitään naisia vastaan, mutta inhoan semmosia iso tissisiä akkoja, joilla ei oo mitään oikeeta hommaa koko leffoissa. Ekassa Boondock Saits leffassa naisia ei yksinkertaisesti ole. Ainoat naiset on Roccon juoppo-tyttökaveri ja sen kaveri. Ja onhan meilla meillä tietenkin Willem Dafoe, jonka hahmo vetää hameen päälle ja peruukin päähän ja tappaa pari jätkää.
Toisessa leffassa on yksi nainen, FBI-tutkija Eunice (Julie Benz), mutta ei onneksi ole sitä elokuvanais-tyyppiä jota minä satun vihaamaan. Se on ihan ok akka :D

Rocco, jota näyttelee David Della Rocco
Romeo, jota näyttelee Clifton Collins Jr.
Molemmissa leffoissa veljeksillä on apunaan joku tohelo. Ekassa leffassa se on veljesten ystävä Rocco, joka työskentelee mafialle. Roccon lempinimi on The Funnyman, joka kertoo jo että hän on se hauska jätkä, joka heittää paljon läppää. Toisessa leffassa toheloiva apuri on meksikolainen Romeo, jonka veljekset näkevät ensi kertaa, jonkin sortin tappelupaikassa. Romeo on erittäin hauska ja ehkä vähän tyhmäkin, mutta eihän sillä ole mitään väliä, koska just siksi sitä on niin hauska kattoo^^

Yksi hauskimmista kohtauksista toisesta Boondock leffasta, jossa Connor ja Murphy puhuvat Romeolle ekan kerran. Ja alussa Connor kiusaa Murphya, hiusten värjäysehdotuksen takia:



Tässä sitte odotellaan The Boondock Saints III sta, joka toivottavasti sitte joskus kymmenen vuoden päästä tulee. Tarina jäi nimittäin sen verran kesken että ois parempi tulla!
Ja The Boondock Saints Videogame on ilmoitettu tulevaksi, mikä on aivan mahtava juttu. Taas lisää ootettavaa :DD

Tässä sitte vielä ensimmäisen Boondock leffan traileri:

ja sitte toisen:


The Boondock Saints ja The Boondock Saints II: All Saints Day on tästä lähtien mun lempielokuvia. Ja Norman Reedus, Sean Patrick Flanery ja Willen Dafoe liittyvät Robert Knepperin seuraan minun lempinäyttelijöiden listalle^^


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti