Sivut

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

The Walking Dead

"Poliisi Rick Grimes johtaa selviytyjien joukkoa zombien valloittamassa maailmassa."
Käytin mahtavia kääntämistaitojani ja suomensin tuon kuvauksen kaikessa yksinkertaisuudessaan suoraa IMDbstä. *proud*
    Eli foxilla pyörii The Walking Dead niminen sarja, joka kertoo joukosta ihmisiä jotka selvisi tartunnasta joka muutti lähes kaikki ihmiset eläviksi kuolleiksi elikkä zombeiksi.
       Ollaan Niinan kans aivan mälesään katottu The Walking Deadia joka viikko (ehkä Niina vähä enemmän mälessään, mutta palaan siihen kohta).  Sarja vaan on niin loistava. Zombeja ja pari hyvän näköstä ja aika ajoin hikista/veristä jätkää, eihän sitä muuta tarvita ;)

vas. Shane, Rick ja Lori
Sarja päähenkilö on poliisi/seriffi Rick Grimes (Andrew Lincoln), joka herää tyhjästä sairaalasta ja alkaa ensitöikseen etsi vaimoaan Loria (Sarah wayne Callies) ja poikaansa Carlia (Chandler Riggs), jotka ovat jo löytäneet tiensä muiden selviytyjien joukkoon. Lori, kaikkien muiden tavoin, luulee miehensä kuoleen ja alkaa vehtaamaan Shanen kanssa, joka sattuu olemaan Rickin paras ystävä.

vas. Glenn, Daryl Dixon, Dale Horvath, Amy ja Andrea
 Kun Rick harhailee kaupungissa, hän joutuu yhtäkkiä zombie hyökkäyksen keskelle ja piiloutuu tyhjään panssari vaunuun, josta Glenn ja kumppanit sitten tulee pelastamaan. Monen zombien ja yhden ei niin yhteistyöhaluisen kanssa ihmisen jälkeen, porukka selviää takaisin leiriin muiden joukkoon. Mutta siinä sitä sitte ollaan, kun kuolleeksi luultu Rick palaa elävänä perheensä luo ja Lorin pitää valita miehensä ja Shanen välillä. 


Yksi suuri syy miksi Niina tykkää tästä ohjelmästä on: Daryl Dixon


Kattokaa nyt sitä. Ei välttämättä tarvis ees selittää miksi Niina + minä siitä tykkää, mutta selitämpä kuitenkin; loistava hahmo eikä näyttelijässäkään (Norman Reedus) oo mitään vikaa. Eikä kyllä varsinaisesti haittaa, vaikka tuommonen heiluu varsijousen kanssa hihattomalla paidalla. :D




Oli aika jännä, kun katottiin Niinan kanssa - muistaakseni uusinta - The Walking Dead jaksoa: me höpöteltiin siinä jotaki randomia ("Hyvä Daryl!", "Mihin se Daryl nyt meni?", "Misä muualla tuo näyttelijä on ollu?" "Hei, kato siinä se Daryl nyt on!" etc.) , mutta sitte ku Daryl alko hyssytellä jollekki, molemmat oli turpa kii. Jotakuinki näin:



Semmosta tällä kertaa. Seuraavaksi tulee postausta aivan loistavasta leffasta ja sen jatko-osasta, jotka on nyt mun ja Niinan lempi leffojen listalla^^

Oona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti