perjantai 13. heinäkuuta 2012

Shopping, Photo editing and Stuff


Käytiin serkun nimppareilla ja lähettiin ajelemaan Raaheen. Siinä samalla pyörähin iskän kans kirjakaupassa viis minuuuttia ennen kuin se meni kiinni. Sieltä löytykin just se mitä menin sinne hakemaanki: Rick Riordanin Merenjumalan Poika (jota on odoteltukki jo semmonen vuosi). Oisin kattonu että olisko sielä ollu neljättä Potteria pokkarina, mutta en kerenny ku iskällä oli niin hirvee kiire kun 'kauppa menee kohta kiinni' (mutta ei meillä ois ollu mikään kiire vielä. Sielä oli vielä varmaan kolme mummo ettimässä viikonloppulukemista, ja jotenki tuntuu että siinä voi kestää. :D)



Innostuin vähä muokkaamaan kuvia kirjan ensimmäisistä sivuista, vaikka en oo vielä kirjaa varsinaisesti alottanukkaan, mutta asia tulee muuttumaan illalla :)
 Löysin viimein GIMPistä työkalun jolla voi laittaa kehykset *pround I am* ja säätelin vähän kirkkautta ja kontrastia. *me gusta* 


Aikasemmin tänään käytiin Prismassa ja otettiin mulle sitten uus hiiri ku entinen meni paskaksi. Eikös olekkin hieno aristokraattisen lumoava kuviointi? Vaihtoehtoina oli pelkkä tavallinen ja tylsä musta tai joku varikäs/kuvioitu, ja koska mikään pinkki tai limenvihreä ei oikeen innostanu päädyin tuohon :)


... ja tietenki tuli ostettua karkkia, ku on karkkipäivä :3

4 kommenttia: